Vacatures
Spontane sollicitaties als chauffeur voor onze ophaaldienst zijn altijd welkom. Stuur een mailtje naar kathleen@laborigo.be.


HULP OP AFSTAND, klik hier
Klinische Biologie
Bosdel 89
3600 Genk
Tel: +32-(0)89/35.15.00
Fax: +32-(0)89/35.16.00
Email: info@laborigo.be

Openingsuren Labo
Weekdagen: 08u30 – 22u00
Zaterdagen: 08u30 – 15u00

Openingsuren Bloedafname
Van maandag tot en met zaterdag van 8u tot 10u (zonder afspraak)
Bloedafnames na 10u zijn eveneens mogelijk, gelieve hiervoor even telefonisch contact met ons op te nemen.


Welkom op de website van Labo Rigo.

Labo Rigo is een modern gespecialiseerd laboratorium actief in de sector van de klinische biologie.

Dagelijks voert het Laboratorium duizenden analysen uit op bloed, urine, stoelgang of andere lichaamsmaterialen.

Sinds 1995 werkt het Laboratorium met een kwaliteitssysteem dat minstens 1 keer per jaar aan een strenge audit door BELAC wordt onderworpen.

Niet alleen kwaliteit maar ook service, is erg belangrijk binnen onze organisatie. Bij service leggen we de nadruk op snelle rapportering en een persoonlijke aanpak. We trachten de resultaten beschikbaar te hebben binnen de 24u.

Door de continue en selectieve besparingen in de klinische biologie kan het laboratorium wel een beperkt ereloon supplement aanrekenen. Meer informatie hieromtrent kan u terugvinden op de website van onze beroepsvereniging www.fvkl.be

Onze klanten (huisartsen, specialisten, drugcentra, dierenartsen) kunnen steeds bij ons terecht voor overleg of persoonlijk advies. Verder staat service voor ons ook voor regelmatige ophaalrondes en extra snelle verwerking van dringende stalen.

Een gedeelte van deze website (het extranet) is enkel voorbehouden aan het medische korps. Registratie is hiervoor een noodzaak.

Veel surfplezier!


Uw privacy en Disclaimer